Short update

We are now in the town of Yinjam which is a place we didn’t know existed until just before noon today. The town is located in a deep river valley and the reason why we are in this narrow valley and not up in the mountains where we planned to go is a navigational mistake…. 😉

Both of us are too tired to make any blog update now, but since it is a while since the last update we thought it could be a good idea to make a short statement that we are well and have no problems (apart from the lost navigation skills…)

We have about 500-600 km left to Kunming which is the capital city of Yunnan. Hopefully we will be able to update the blog before we arrive Kunming with the story from our unexpected trip on a very bad road through China’s mountainous backyard. Meanwhile, please enjoy these photos as a teaser…. 😉

SONY DSC

We have found better spots for our tent....

We have found better spots for our tent….

Muddy and slippery climbs...

Muddy and slippery climbs…

3 thoughts on “Short update

  1. dan claesson

    Hej på er! Sitter som vanligt på jobbet och snart börjar sista matchen mellan Sverige och Tyskland. CZlatan avstängd och vi har lyckats bli 2 i vår grupp. Så det finns hopp för Sverige att kvala in till Fotbolls vm nästa år. Annars har vi haft en torr och varm höst. ju senare snö och sidoregn kommer desto gladare är jag. Snart åker man ju själv till Thailand ;)) Kommer ni att hänga i södern hela tiden efter er ankomst till Bangkok troligtvis tänker ni nog inte på vad ni skall göra där ännu?! Eller hur?

    1. admin Post author

      Vi brukar väl aldrig hänga i södern i Thailand om nu inte Bangkok med omnejd plötsligt börjat räknas dit 😉 Det blir nog mest att ligga still ett tag och sedan göra kortare turer både med och utan tvåhjuling. Sugen på att hänga på en 3-dagarstur någonstans på samma sätt som vi gjorde MHS-loopen för några år sedan???

Leave a Reply