Another short update

We are now in the city of Huize some 200 km north of Kunming where we plan to arrive on Saturday.

The cycling from Leshan, where we extended our visas, to this city has been very interesting but also complicated with very cold and rainy weather and some technical breakdowns that has caused delays.

We have been to proper hotels a few times with access to the internet, but then there has been no time to update this blog. Instead we have had to get out of the time bubble we have lived in the last 7 months to use the few available hours after the daily cycling to plan our entry to Thailand. It is very pleasant to live a life that is “here and now” and once we have got out of that bubble in order to start planning for the future, a bit of the adventure seems to be lost in the process.

Most things are now set for our arrival and we will try to do our best to get back into the bubble for a few more weeks.

If the weather and the hills permit we will be in Kunming on Saturday and then there will be stories and photos on the blog on Sunday. We hope you can cope for another few days…. 🙂

5 thoughts on “Another short update

 1. ton

  สวัสดีครับ พี่ทั้งสอง เส้นทางคงจะไม่ราบรื่นแต่ขอให้ไม่มีอุปสรรค ปลอดภัย ครับผม……

 2. dan claesson

  Hej på er! fredag och sen en aw i stan! Vi har fint väder men givetvis lovar det regn till helgen. Men nuförtiden kan man acceptera regn då det kom snö i Stockholm idag.
  Annars är det som vanligt, USA var nära att ställa in betalningarna på grund av Tea Party rörelsen- Priserna stiger på Bostadsrätterna. En 3 a i vår brf gick för 1 miljon. Helt sjukt men sant! Jag kommer sitta som ordförande till årskiftet. Man kanske skulle fråga den personen som köpte för 1 miljon om Hen vill sitta i styrelsen? Kan ju behöva bevaka sin placering eller? Ha det gott! Jag ser emot att kolla in Kunming rapporten..

 3. Emma

  Låter onekligen skönt att få leva i dendäringa bubblan, hade velat flytta in en vecka eller så i den, dock utan cykel i branta backar då 🙂

  Här hemma är det en kall men solig höstdag idag, jag och Hednoi ska iväg på “skogsknytte” efter jobb och dagis och njuta av naturen lite innan alla löv fallet av, till helgen får deet bli lite svampplockning, får väl dock ducka för kulorna då älgjakten drog igång i måndags!

  Var rädda om er.

 4. บุษบง

  อยู่ในนั้นไปก่อน อย่าเพิ่งออกมาเร็วนัก มันไม่สนุกสักเท่าไหร่ ฮ่าฮ่าฮ่า

Leave a Reply